Eszközbeszerzés pályázat Pest megyében – PM_KKVESZKOZ_2018

Írta: RollingConsulting
Dátum: január 23, 2019
Kategória: Hírek

2019. február 20-tól beadható a PM_KKVESZKOZ_2018 kódjelű, „Mikro-, kis-és középvállalkozások  eszközberuházásainak támogatása” c pályázat a Pest megyében tevékenykedő vállalkozások részére, melynek keretében

  • 10-55%-os támogatás igényelhető (az 55%-os támogatás de minimis támogatás esetén érhető el)
  • 5-300 millió Ft-os beruházások megvalósítására
  • Elsősorban eszközbeszerzésre, továbbá hardverek, telekommunikációs eszközök, szoftverek beszerzésére

A pályázaton azon vállalkozások indulhatnak, akik legalább 365 napja rendelkeznek székhellyel Pest megyében, és fejlesztéseiket is Pest megyében kívánják megvalósítani. A PM_KKVESZKOZ_2018 pályázaton tehát nem indulhatnak semi a vidéki vállalkozások, sem azok, akik Budapesten rendelkeznek székhellyel, illetve ott szeretnének fejleszteni.

Bár a Pest megyei vállalkozások regionális beruházási támogatás keretében alacsony mértékű, 10-30%-os támogatást igényelhetnek, a PM-KKVESZKOZ_2018 pályázat keretében lehetőség van támogatás igénylésére de minimis jogcímen is. Ebben az esetben az igényelhető támogatás mértéke 55%-os is lehet. Azok a vállalkozások tehát, akik még nem merítették ki de minimis (csekély összegű) támogatás keretüket az elmúlt 3 pénzügyi évben, tehát a 3 pénzügyi évre szóló 200.000 eurós támogatás maximumból még van fennálló keretük, 55%-os támogatást is igényelhetnek a pályázat keretében.

A PM_KKVESZKOZ_2018 pályázaton való elinduláson a következő, egyszerű alapfeltételeknek kell csupán megfelelni pályázni vágyóknak:

  • évi átlagos statisztikai állományi létszáma érje el a minimum 1 főt,
  • Rendelkezzen legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel,
  • Legalább 365 napja bejegyzett Pest megyében található székhellyel/telephellyel, és
  • Fejleszteni kívánt tevékenysége gyártó/termelő tevékenység legyen.

Pályázzon most!

Kérje ajánlatunkat pályázatírási szolgáltatásunk kapcsán! Ehhez töltse ki és küldje be rövid adatkérőnket. Vállalkozása adatai alapján tanácsadóink egyedi elemzést készítenek pályázati lehetőségeiről, melynek eredményeiről tájékoztatjuk.

1. Cégadatok
2. Beruházási adatok3. Beruházási tervezett célja


 Igen