Pályázatírás

A pályázatírás szolgáltatás keretében Cégünk az alábbi tevékenységeket vállalja:

  • Személyes konzultáció
  • Pályázati adatlap kitöltése
  • Pályázathoz csatolandó dokumentumok szakmai ellenőrzése
  • Folyamatos kapcsolattartás a pályázat érintettjeivel (pályázó, könyvelő, szállítók, kivitelezők, közreműködő szervezet)
  • Pályázatok benyújtása
  • Hiánypótlások benyújtása
  • Támogatási szerződés megkötése

A pályázatírás tehát magában foglal minden olyan tevékenységet, mely a támogatás elnyeréséhez vezet egészen addig, amíg a nyertes támogatói döntést követően a pályázó megköti a Támogatási szerződést a közreműködő szervezettel.

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre.

Cégünk filozófiája, hogy a projektek teljes életciklusát végigkövetjük, ezért minden partnerünknek javasoljuk, hogy már a projektek tervezésénél vegyék fel a kapcsolatot velünk annak érdekében, hogy a pályázati feltételrendszereknek minden tekintetben megfelelő pályázatok kerüljenek benyújtásra. Ezzel összhangban szintén javasoljuk a projektek megvalósítása során történő együttműködést, hiszen a pályázatok életciklusában a projektmenedzsment feladatok ellátása, a támogatások lehívása a legjelentősebb feladat, mely szakértők bevonását indokolja.

Filozófiánknak megfelelően nálunk ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, amelyhez az út a sikeres pályázatokon keresztül vezet. Ennek érdekében partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot szeretnénk kialakítani már a kezdetektől segítve őket a megfelelő pályázat elnyeréséhez. Eddigi tapasztalataink is igazolják politikánkat, miszerint egy folyamatos partneri kapcsolat kialakításához nem szükséges több éves fix keret-megállapodást kötni, ezt a továbbiakban sem szeretnénk beépíteni üzletpolitikánkba. Ennek megfelelően a díjmentes előminősítést követően csak olyan pályázatok kerülnek beadásra, melyek gazdasági adatok alapján és a projektcélok tekintetében is biztosan megfelelnek a pályázati kiírásoknak.

Fejlesztési elképzelései megfelelő előkészítéséhez vegye igénybe díjmentes projekttervezés szolgáltatásunkat!

Sikeres pályázatokkal rendelkezőknek projektmenedzsment szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe!

pályázatírás

pályázatírás