Projekttervezés

A projekttervezés során vállalkozásunk vállalja a pályázati forrásból megvalósítani kívánt projektek megfelelő előkészítését annak érdekében, hogy a pályázónak és a bíráló szervezetnek egyaránt megfelelő pályázatok kerüljenek benyújtásra.

Vegye igénybe tapasztalt tanácsadóink szakértelmét díjmentes projekttervezés szolgáltatásunk keretében. Filozófiánk, hogy kizárólag az adott pályázatnak mindenben megfelelő pályázatokat nyújtunk be.

Pályázatírás

Pályázatírás fix díj nélkül, kizárólag sikerdíjas alapon. A projektek megfelelő előkészítése utána vállalkozásunk vállalja a pályázatok feltételrendszereknek mindenben megfelelő pályázatok írását. 12 év alatt több mint 9,5 milliárd Ft elnyert támogatás igazolja szakértelmünket.

A szolgáltatás keretében minden olyan tevékenységet vállalunk, amely a pályázati források sikeres elnyeréséhez vezet a személyes konzultációtól kezdve egészen a támogatási szerződés megkötéséig.

[vc_btn title="Tovább" style="custom" shape="rounded" color="grey" size="md" align="left" i_align="left" i_type="fontawesome" i_icon_fontawesome="fa fa-adjust" i_icon_openiconic="vc-oi vc-oi-dial" i_icon_typicons="typcn typcn-adjust-brightness" i_icon_entypo="entypo-icon entypo-icon-note" i_icon_linecons="vc_li vc_li-heart" link="url:%2Fszolgaltatasaink%2Fpalyazatiras%2F||" custom_background="#781c67" custom_text="#ffffff" button_block="" add_icon="" i_icon_pixelicons="vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert"]

Projektmenedzsment

A sikeres pályázásnak csak kezdete a támogatás elnyerése. Projektmenedzsment szolgáltatásunk célja, hogy ne csak a pályázatok, de azok megvalósítása is sikeres legyen.

Szolgáltatásunk keretében a vállaljuk a pályázati projektek teljes körű menedzselését egészen a fenntartási időszak végéig.

[vc_btn title="Tovább" style="custom" shape="rounded" color="grey" size="md" align="left" i_align="left" i_type="fontawesome" i_icon_fontawesome="fa fa-adjust" i_icon_openiconic="vc-oi vc-oi-dial" i_icon_typicons="typcn typcn-adjust-brightness" i_icon_entypo="entypo-icon entypo-icon-note" i_icon_linecons="vc_li vc_li-heart" link="url:%2Fszolgaltatasaink%2Fprojekmenedzsment%2F||" custom_background="#781c67" custom_text="#ffffff" button_block="" add_icon="" i_icon_pixelicons="vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert"]