Projekttervezés

Cégünk filozófiája, hogy a sikeres pályázás a projektötletek megfelelő kidolgozásánál kezdődik, és a pályázatok sikeres megvalósításával végződik. Ezzel összhangban tanácsos igénybe venni szolgáltatásunkat már a projektek előkészítésénél annak érdekében, hogy a pályázati felhívásoknak minden tekintetben megfelelő pályázatok kerülhessenek benyújtásra.

A projekttervezés keretében vállaljuk:

  • Ingyenes pályázati előminősítés
  • Mérlegoptimalizálás
  • Személyes konzultáció
  • Fejlesztési tervek pályázati feltételrendszerekhez történő igazítása

Cégünk minden esetben kizárólag olyan pályázati anyagot nyújt be, mely teljes mértékben megfelel az adott pályázati kiírásnak. Ennek érdekében először megtörténik a potenciális pályázó szervezet díjmentes előminősítése. Ehhez kapcsolódóan megtörténik a szervezet mérlegének optimalizálása annak érdekében, hogy a várható pályázatokon minél előnyösebb helyzetből induljon, megfelelő gazdasági mutatókkal rendelkezzen, ezáltal jobban megfeleljen a bírálati szempontrendszereknek.

Amennyiben a szervezet megfelel a pályázati feltételeknek, a következő lépés a pályázati projekt előkészítése, igény esetén személyes konzultáció keretein belül. A projekttervezés során megtörténik a fejlesztési elképzelések adott pályázati felhíváshoz történő igazítása, minden esetben a megbízó érdekeit szem előtt tartva. Célunk, hogy valós, megtérülő fejlesztések valósulhassanak meg uniós támogatások segítségével.

A projekttervezést követően vegye igénybe pályázatírás szolgáltatásunkat is!

Sikeres pályázattal rendelkezőknek projektmenedzsment szolgáltatásunk ajánljuk figyelmébe.

projekttervezés

projekttervezés