Markcon Kft.

A MarkCon csoport mindkét vállalkozása részére (Informatikai és Kommunikációs Kft.) több kutatás-fejlesztési pályázatot írt és valósított meg vállalkozásunk sikeresen az elmúlt 6 évben. A folyamatos fejlesztéseknek és a vállalkozás szakértelmének köszönhetően a pécsi vállalkozás mára a Dél-Dunántúli Régió egyik legismertebb és legelismertebb IT és kommunikációs cégévé vált.

MarkCon Kommunikációs és Informatikai Kft.
Cím: 7623 Pécs, Móré Fülöp utca 33.
E-mail: info@markcon.hu

A Rolling Consulting csapatában olyan partnert ismerhettem meg, akik a közös munkában tökéletesen kiegészítették a cégem szakmai tudását és pályázatíróként mindig kézben tartották projektjeink megvalósulását. Fontos az a kapcsolat, mely az elmúlt években kialakult köztünk: proaktívan és rugalmasan kezelik ügyeinket, előrelátásuk számos kérdéses ügyben megelőzte a problémák kialakulását.

Vendler Balázs - Ügyvezető

Tolnatext Fonalfeldolgozó és Műszaki-szövet gyártó Bt.
Cím: 7130 Tolna, Bezerédj Pál tér 1.
E-mail: info@tolnatext.hu

Cégünk 6 éve dolgozik együtt a Rolling Consulting Kft. csapatával. Ezen időszak alatt az összes projekt, amelyben közreműködtek, sikerrel zárult, mellyel jelentős pályázati összegeket sikerült beruházásainkhoz elnyerni. A megvalósult beruházásoknál a kötelező monitoringban az időszakos jelentések elküldésében is folyamatosan közreműködnek..

Horváth Róbert - ügyvezető

Tolnatext Bt.

A ma már nagyvállalatként működő Tolnatext Bt. vállalkozásunk egyik legrégebbi ügyfele. Az elmúlt évek során a közös munka eredményeként többször bővült a főként műszaki üvegszálas textíliák gyártásával foglalkozó vállalkozás eszköz-és gépparkja, valamint új, tágas konfekcionáló üzemcsarnokkal bővült a cég műemlék jellegű épülete, lehetőséget teremtve a további bővülésre, fejlesztésekre. GOP-1.3.1/C projektjük keretében pedig új, speciális kompozit szövet előállítására nyert támogatást a Tolna megyei vállalkozás.

net96logo

A pécsi székhelyű Net’96 Kft. részére többek között informatikai eszközök, napelemes rendszer beszerzésére vonatkozó GOP pályázatokat készítettünk el, valamint sikeresen nyertünk el támogatást a vállalkozásnak otthont adó épület korszerűsítésére és kibővítésére vonatkozóan. Az elmúlt években GOP eszközbeszerzés, Kereskedelemfejlesztés pályázatokon indult sikeresen a vállalkozás, de már a jövőre vonatkozó pályázatok előkészítése is folyamatban van.

Net’96 Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 7634 Pécs, Makay István út 48.
E-mail: net96@net96.hu

Cégünk több éve sikeresen működik együtt a Rolling Consulting Kft. csapatával. A közreműködésüknek köszönhetően pályázataink sikeresek, melyek remek fejlődési lehetőséget jelentenek cégünk számára. A Rolling Consulting Kft. munkatársait megbízhatóság, szakértelem, széles látókör, rugalmasság és segítőkészség jellemzi, mely egyszerűvé teszi a közös munkát. Bátran ajánlom a Rolling Consulting Hungary Kft-ét minden pályázni vágyó cégnek, intézménynek.

Jávorka Zsolt - Ügyvezető

PERSPEX Kereskedelmi-és Szolgáltató Kft.
Cím: 7940 Szentlőrinc, külterület 0149/9
E-mail: info@perspex.hu

A Perspex Kft. a Rolling Consulting Kft. megbízható, szakértelem teljes, rugalmas és segítőkész csapatának a több évi sikeres együttműködő munkájával folyamatosan fejlődést érhetett el a nyomdaipar és csomagolóanyag gyártás területén. A Rolling Consulting Kft. precíz, alapos, figyelmes, mindig naprakész munkatársainak segítségével és közreműködésével, a folyamatos kommunikációval a pályázataink sikeresek, melynek köszönhetően a bővítések és fejlesztések új iránya mutatkozik meg a Perspex Kft. számára. Cégünk a kialakult fantasztikus munka, kapcsolat, és bizalom alapján, a Rolling Consulting Kft-ét nyugodt szívvel, bizalommal, bátran ajánlja a pályázni kívánó partnerei körében, kapcsolati rendszerében. Megköszönve a sok éves sikeres együttműködést.

Perspex Kft.

Perspex Kft.

A Szentlőrinc külterületén található Perspex Kft.-vel először futó pályázatuk révén keresztül kerültünk kapcsolatba, amikor a vállalkozásnak szüksége volt megfelelő projektmenedzsment szolgáltatásra a pályázat sikeres megvalósításához. A projekt sikeres zárását követően további pályázatok révén megépült a vállalkozás új gyártócsarnoka, illetve napelemes rendszer révén fedezik energiaigényük egy részét. A vállalkozás fejlődési irányait jelenleg is jelentősen meghatározzák az aktuális pályázati lehetőségek.

karmelita

A KMOP-3.3.3-11 kódjelű pályázat keretében a Jézus Isteni Szívéről Elnevezett Karmelita Nővérek Kongregációja óvoda épületének felújítása, az épület ellátása napelemes rendszerrel és pellet tüzelésű kazán telepítése történt meg. A projekt eredményeként a szervezet éves földgázfelhasználása és üvegházhatású gáz kibocsátása jelentősen csökkent. A jövő nemzedékeinek környezettudatos szemléletmódra való nevelését a helyben működtetett eljárás részleteinek megismertetésével valósították meg, így a projekt megvalósítása továbbgyűrűző hatást ért el a jövő generációinak tudatos szemléletformálásával.

Jézus Isteni Szívéről Nevezett Karmelita Nővérek Kongregációja
Cím: 1044 Budapest, Fóti út 35/b

Az Új Széchenyi Terv keretében ``Az egyház energiaellátása megújuló forrásokkal`` nevű projekt kedvezményezettje, a Jézus Isteni Szívéről Nevezett Karmelita Nővérek Kongregációja megelégedését fejezi ki a projekt lebonyolításának korrektségéért, szakszerű, minőségi és gyors lebonyolításáért, különös tekintettel arra, hogy intézményünk működőképes volt a munkálatok ideje alatt is. Köszönjük az odafigyelést, amit a költséghatékonyságra, minőségre és a környezetvédelemre fordítottak. Szívből jövő ajánlásunkat csak fokozhatja a sok mosolygó gyermek, aki a kerület talán legmodernebb és legszebb bölcsődéjébe, illetve óvodájába járhat.

Miskolczi Éva Erzsébet Nővér - Rendfőnök helyettes