Projektmenedzsment

Egy pályázati forrás elnyerését követően az elnyert támogatások lehívása, a projektek sikeres, pályázati szabályrendszereknek megfelelő megvalósítása hasonlóan nehéz és összetett – gyakran nehezebb – feladat, mint a pályázat elkészítése és benyújtása. A projektek megvalósítása a gyakorlatban sokszor eltér a benyújtás előtt tervezett állapottól, ezek megfelelő koordinálása kiemelten fontos feladat.

Cégünk alkalmazottai akkreditált tanácsadók a projektmenedzsment területén, így ismerik az eljárási rend minden részletét és a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalataik alapján nincs olyan kihívás, melynek ne tudnának megfelelni. Cégünk a projektmenedzsment szolgáltatás során az alábbi feladatokat látja el és vállalja át a projektgazdától:

  • Pályázathoz tartozó Projekt Előrehaladási Jelentések és Kifizetési Kérelmek elkészítése
  • Kapcsolattartás a kiíró és a monitoring tevékenységet végző szervezetekkel és képviselőivel
  • Pályázó segítése a projekt pénzügyi elszámolásában együttműködésben a projekt érintettjeivel (pályázó, könyvelő, szállítók, kivitelezők, közreműködő szervezet)
  • Személyes konzultáció, projektmegbeszélések lebonyolítása
  • Záró Projekt Előrehaladási Jelentés és Kifizetési Kérelem elkészítése és azok hiánypótlásainak összeállítása
  • Helyszíni ellenőrzéseken való részvétel
  • A projekthez tartozó szükséges dokumentációk, dokumentumok (támogatási szerződés) módosítását, elkészítését
  • A projekt teljes fenntartási időszakában, annak zárásáig szükséges jelentések elkészítését.
  • Segítjük a pályázót a pályázat kötelező tevékenységeinek megvalósításában, az esélyegyenlőség és a fenntarthatóság elveihez tartozó vállalások teljesítésében

Összességében a támogatási szerződés megkötésétől az utolsó kifizetési kérelem elfogadásáig, majd a fenntartási időszak végéig segítjük ügyfeleinket az elnyert támogatások lehívásában, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a pénzhez jutás folyamatát. Kiemelt tapasztalattal rendelkezünk a helyszíni ellenőrzések megfelelő lebonyolításában és támogatásában, melyek során a közreműködő szervezet a projektek szakmai és pénzügyi megvalósítását ellenőrzi. A pályázatok elnyerése, a pályázatírás feladata is igen komplex, azonban a pozitív támogatói döntés csak az első lépés a sikeres projekt megvalósításáig vezető után. A megfelelő projektmenedzsment jelenti a kulcsot ahhoz, hogy a vállalkozás sikeres pályázóvá válhasson.

Fejlesztési elképzelései megfelelő elképzeléseihez vegye igénybe díjmentes projekttervezés szolgáltatásunkat!

Projekttervezést követően vegye igénybe pályázatírás szolgáltatásunkat is!

projektmenedzsment

projektmenedzsment