7 + 1 ok, amiért érdemes a Rollingot választani!

Írta: Nyiregyhazki Dora
Dátum: május 27, 2021
Kategória: Hírek

Vállalkozásunk, a Rolling Consulting Group Kft. Magyarország legrégebben piacon lévő pályázatíró vállalkozása. Immáron 18 éve állunk a fejlesztéseiket Európai Uniós forrásból megvalósítani kívánó cégek rendelkezésére. Gyakran szembesülünk azzal a kérdéssel, hogy miért is vennék igénybe szolgáltatásainkat, hiszen minden esetben a pályázók ismerik leginkább fejlesztési elképzeléseiket. Cikkünkben 7+1 okot olvashat, amiért érdemes a Rollingot választani!

1. Ingyenes pályázati előminősítés

A pályázati előminősítő adatainak kitöltését követően tanácsadóik egyedi elemzést készítenek a pályázati lehetőségekről. Az érdeklődő rövid időn belül megtudhatja, hogy rendelkezésre állnak-e források elképzelései megvalósításához.

2. Folyamatos tájékoztatás a pályázati lehetőségekről

Ingyenes szolgáltatást biztosítunk azon érdeklődők számára, akik folyamatosan szeretnének értesülni a pályázati lehetőségekről hírlevél formájában. Meglévő ügyfeleink számára az aktuális pályázatokról kivonatokat küldünk ezzel segítve, hogy fejlesztéseikhez megfelelő pályázati konstrukciót találjanak.

3. Személyes és online konzultációs lehetőség

A projekt megfelelő előkészítéséhez elengedhetetlen a konzultáció. Erre több lehetőséget tudunk biztosítani ügyfeleink számára:
• a helyszíni konzultációt,
• irodai megbeszéléseket,
• telefonos, e-mail egyeztetéseket,
• videóhívásokat különböző alkalmazásokkal.

Az egészségünk megóvása érdekében a COVID jávány ideje alatt előtérbe kerültek a videóhívások, amelyek jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy személyes találkozó hiányában mégis részletes megbeszéléseket tudjunk tartani ügyfeleinkkel.

amiért érdemes a Rollingot választani

4. Sikerdíj alapú szolgáltatás, rejtett költségek nélkül

A pályázat összeállítása, megírása és benyújtása díjmentes, díjat kizárólag a pályázat egyértelmű elnyerése esetén számítunk fel, a támogatás meghatározott százalékos mértékéig (tehát nem a teljes projekt összegre vetítve).

5. Szükséges csatolandó dokumentumok

Minden esetben megalapozott, a pályázati feltételrendszereknek megfelelő projekteket nyújtunk be, amelyekhez elengedhetetlenek a csatolandó dokumentumok. A szakképzett tanácsadóink csak a szükséges dokumentumokat kérik be, így ügyfeleinket nem terheljük további felesleges dokumentumok előkeresésével. Még egy ok, amiért érdemes a Rollingot választani!

6. Ötlettől a megvalósításig

Ügyfeleink számára minden esetben felajánljuk a projektmenedzsment szolgáltatások nyújtását a pályázatok összeállítása mellett. Ezt kiemelten fontosnak tartjuk, hiszen a támogatások elnyerése csupán az első lépés. Azonban a projektek sikeres megvalósítása, a támogatások lehívása szintén fontos, ha nem fontosabb feladat. Cégünk egészen az ötlettől a fenntartási időszak végéig tudja kísérni a projektet. Összességében projektmenedzsment szakasszal együtt ez az időszak 2-5 évig is terjedhet, ezért igazán fontos, hogy jó pályázatíró céget válasszunk.

7. Eredmények

Vállalkozásunk alapvető filozófiája, hogy a minőségi szolgáltatást helyezi előtérbe a mennyiségi szolgáltatásokkal szemben. Ennek tanúbizonysága, hogy közel 1300 beadott sikeres pályázattal rendelkezünk. Illetve a legfontosabb mutatószám, hogy nincs olyan ügyfelünk, akinek a pályázat megvalósítása után visszafizetési kötelezettsége adódott volna.

8. Bisnode minősítés 2017 óta folyamatosan

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Minősítésük alapján cégünk, a Rolling Consulting Group Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike közé tartozik. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk a bizalmat, amely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Amennyiben szeretne vállalkozásunkkal együttműködni, vegye fel velünk a kapcsolatot!