GINOP-2.1.8-17 pályázat – 5 nappal csúszik a beadás kezdete

Írta: RollingConsulting
Dátum: november 30, 2017
Kategória: Hírek

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye alapján a GINOP-2.1.8-17 kódjelű, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén c. pályázat beadásának kezdete december 6-ról december 11-re módosult.

A közlemény nem tér ki a csúszás okára, azonban még nem jelent meg a innovációs eszközbeszerzés pályázathoz tartozó kitöltő program az EPTK felületen, ami az egyik oka lehet. Mindenesetre biztos, hogy az ünnepek közeledtével a hazai KKV-k örülhetnek, hogy további 5 nap áll rendelkezésükre pályázataik összeállítására – abban ugyanis biztosak lehetünk, hogy a népszerű pályázat kerete rekordgyorsasággal ki fog merülni, így mindenképpen érdemes elsők között beadni a támogatási kérelmeket.

Ahogy korábban megírtuk, a GINOP-2.1.8-1 innovációs eszközbeszerzés pályázat keretében olyan projektek megvalósítására lehet támogatást igényelni, melyek a vállalkozás szintjén jelentenek innovációt, tehát az eszköz és/vagy szoftverbeszerzés révén jelentősen új vagy módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre.

A pályázat keretében 5-15 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető, a támogatás mértéke 50%. Bővebben a pályázatról:

GINOP-2.1.8-17 – Innovációs eszközbeszerzés pályázat

 

Forrás: palyazat.gov.hu