GINOP-2.1.8-17 – Megjelent az innovációs eszközbeszerzés pályázat!

Írta: RollingConsulting
Dátum: november 8, 2017
Kategória: Hírek

A héten megjelent a GINOP-2.1.8-17 kódjelű, “A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” c. innovációs eszközbeszerzés pályázat, melynek keretében 50%-os támogatás igényelhető 5-15 millió Ft között innovatív eszköz-és szoftverbeszerzési projektek megvalósítására.

A GINOP-2.1.8-17 innovációs eszközbeszerzés pályázat keretében olyan eszközök, immateriális javak (szoftver, gyártási licenc vagy know-how) beszerzése támogatott, amelyek a vállalkozásnál nem állnak rendelkezésre és beszerzésük révén új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, vagy új, illetve jelentősen módosított eljárás, technológia alkalmazását, piaci bevezetését eredményezi.

A korábban társadalmi egyeztetésen lévő pályázat végleges változata lényegi elemeiben nem módosult. A GINOP-2.1.8-17 innovációs eszközbeszerzés pályázat főbb ismérvei:

  • Támogatható tevékenységek: innovatív beszerzések – új gépek, eszközök beszerzése, új szoftverek beszerzése
  • Támogatás összege: 5-15 millió Ft
  • Támogatás mértéke: 50%
  • A pályázat keretében olyan beszerzések támogatottak, melyek a vállalkozás termékeiben vagy eljárásaiban olyan változást eszközölnek, melyek a pályázó vállalkozás szintjén jelentenek technológiai innovációt.

GINOP-2.1.8-17 – Letölthető dokumentumok:

Mikor indulhat el a GINOP-2.1.8-17 innovációs eszközbeszerzés pályázaton?

  • Ha 2016-ben legalább 1 fő alkalmazottal rendelkezett, és
  • Ha vállalkozását 2016. január 1-ét megelőzően alapította
  • Ha a pályázat megvalósítási helyszíne valamelyik vidéki régió – Budapesten és Pest megyében tehát nem elérhető a pályázat

Miért érdemes elindulni a GINOP-2.1.8-17 pályázaton?

Cikkünkben összeszedtünk 9+1 indokot, amiért kihagyhatatlan a pályázat:

9+1 indok, amiért érdemes elindulni a GINOP-2.1.8-17 pályázaton

 

Pályázzon most!

Kérje ajánlatunkat pályázatírási szolgáltatásunk kapcsán! Ehhez töltse ki és küldje be rövid adatkérőnket. Vállalkozása adatai alapján tanácsadóink egyedi elemzést készítenek pályázati lehetőségeiről, melynek eredményeiről 48 órán belül tájékoztatjuk.

1. Cégadatok
2. Beruházási adatok3. Beruházási tervezett célja


 Igen