Jó hír a pest megyei vállalkozásoknak: eszközbeszerzés pályázat érhető el!

Írta: RollingConsulting
Dátum: május 18, 2016
Kategória: Hírek

2016. május 13-a, péntek igazán szerencsés napnak tekinthető a Pest megyei vállalkozások számára, mivel ekkor jelent meg a KKV-k eszköz- és gépparkjának modernizálására, valamint telephelyeik infrastrukturális fejlesztéseinek megvalósítását támogató VEKOP-1.2.1-16 pályázat. Mindezen tevékenységek támogatása révén a vállalkozások termelési kapacitásának bővülése, a vállalkozások versenyképességének növekedése, valamint az árbevételük emelkedése várható.

A pályázat keretén belül kötelező tevékenység az új termelő eszköz beszerzése, mely beszerzése révén a vállalkozások az új, modern eszközökkel magasabb és hatékonyabb termelékenységre lesznek képesek, amely termékek előállítása és értékesítése által profitra tehetnek szert, valamint piaci helyzetük erősödése is realizálható.
A VEKOP-1.2.1-16 kódszámú “Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében” című felhívással kapcsolatos főbb tudnivalók:
• Pályázat címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében
• Pályázat kódja: VEKOP-1.2.1-16
• Beadható: 2016. június 17.-től
• Megvalósítás helyszíne: kizárólag a Pest megyében megvalósuló fejlesztések támogatottak
• Támogatható tevékenységek: új termelő eszköz beszerzése, információs technológia-fejlesztés, kizárólag az új termelő berendezéshez kapcsolódó új informatikai eszközök és szoftverek, az új termelő eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know how beszerzések
• Támogatási összege: minimum 5 millió Ft, de maximum 24 millió Ft lehet
• Támogatás mértéke: 10%-35%
• Bővebb információ: VEKOP-1.2.1-16 portfólió

Fontos tudnivaló, hogy a felhívás keretében kizárólag a feldolgozóipari tevékenységek fejleszthetőek. A rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3,58 milliárd forint, melyek alapján a várható támogatási kérelmek száma 120-500 db közzé tehető.

Pályázzon most!

Kérje ajánlatunkat pályázatírási szolgáltatásunk kapcsán! Ehhez töltse ki és küldje be rövid adatkérőnket. Vállalkozása adatai alapján tanácsadóink egyedi elemzést készítenek pályázati lehetőségeiről, melynek eredményeiről 48 órán belül tájékoztatjuk.

1. Cégadatok

2. Beruházási adatok3. Beruházási tervezett célja


 Igen