Vállalkozásunk 100%-os eredményességgel zárta a nyári eszközbeszerzés pályázatokat!

Írta: RollingConsulting
Dátum: március 9, 2016
Kategória: Hírek

A 2015. június 9-én megjelenő GINOP-1.2.1-15 és GINOP-1.2.2-15-ös eszközpályázatok elkészítésébe vállalkozásunk munkatársai nagy lendülettel vetették bele magukat, amelynek köszönhetően kiemelkedő eredményességgel valósítottuk meg ügyfeleink pályázati elképzeléseit.

A tavalyi év során kerültek meghirdetésre a GINOP-1.2.1-15 és GINOP-1.2.2-15 kódjelű pályázatok, melynek keretében kapacitásbővítő fejlesztések megvalósítására igényelhettek támogatást a hazai KKV-k. A GINOP-1.2.2-15 felhívás keretei között 5-től 50 millió Ft között, míg a GINOP-1.2.1-15 felhívás keretei között a támogatást igénylők 50-től 500 millió Ft közötti támogatási összegig nyújthatták be pályázati projektjeiket. A kiírt pályázati felhívások megnyitását követően a KKV-k igen nagy számban nyújtották be pályázataikat, amely jelentős mértékben meghaladta a kormány által tervezett támogatott projektek számát, valamint a meghatározott támogatási keret összegét.

Munkatársaink nagy gondossággal és odafigyeléssel készítették el ügyfeleink fejlesztési elképzeléseihez egyedileg igazított eszközpályázatait. Ingyenes előminősítésünket új nyertes partnereink közül is többen előszeretettel alkalmazták, amellyel 48 órán belül tájékoztatást kaptak pályázati lehetőségeikről. Cégünk alapfilozófiája, hogy a minőségorientált szolgáltatást helyezzük előtérbe a mennyiségi szolgáltatással szemben, melynek értelmében partnereink minden esetben egyedi, saját projektjükhöz kapcsolódó tanácsadásban részesülnek. Ennek köszönhetően a vállalkozásunk által beadott pályázatok – amelyek hatályos döntéssel rendelkeznek – mindegyike támogatásban részesült. A két pályázati konstrukció keretében vállalkozásunk közreműködésével nyertes pályázóink összesen 1,5 milliárd Ft vissza nem térítendő támogatási összeget szereztek, ami átlagosan 65 millió Ft támogatás megszerzését jelenti azon vállalkozásoknak, akik bizalmat szavaztak cégünknek.

Korábban már megírtuk, hogy várhatóan nyár elején újranyitják a GINOP-1.2.1 és GINOP-1.2.2 felhívásokat , amelynek köszönhetően a KKV-k ismét kapacitásbővítő beruházásaikhoz kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.

A Rolling Consulting Hungary Kft. a jövőben is Ön mellett áll és segíti fejlesztési elképzeléseinek pályázati megvalósítását. Töltse ki pályázati előminősítésünket és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesüljön a legújabb pályázati lehetőségekről!

Pályázzon most!

Kérje ajánlatunkat pályázatírási szolgáltatásunk kapcsán! Ehhez töltse ki és küldje be rövid adatkérőnket. Vállalkozása adatai alapján tanácsadóink egyedi elemzést készítenek pályázati lehetőségeiről, melynek eredményeiről 48 órán belül tájékoztatjuk.

1. Cégadatok
2. Beruházási adatok3. Beruházási tervezett célja


 Igen